NEA

Πόσο εύκολο είναι να χαθεί ο έλεγχος με ένα supercar;

Δείτε τι έπαθε ο κάτοχος μίας πολύ σπάνιας Pagani των 15 εκατομμυρίων ευρώ οδηγώντας σε έναν επαρχιακό δρόμο.

Πρόσφατα στην Κροατία διεξάχθηκε η εκδήλωση Supercar Owners Circle με αποτέλεσμα πολλά και σπάνια σπορ αυτοκίνητα να παρελάσουν στους δρόμους έξω από το Ζάγκρεμπ.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε να περνούν διάφορα από αυτά και μετά από το εξίσου σπάνιο πορτοκαλί Apollo να περνά και η σπάνια Zonda HP Barchetta που έχει κατασκευαστεί σε μόλις τρείς μονάδες.

Οι περαστικοί είναι εκστασιασμένοι από τον μοναδικό ήχο που βγάζουν αυτά τα απίστευτα supercars και το ίδιο φαίνεται πως είναι και ο οδηγός της Pagani. O οποίος κάνει το λάθος να πατήσει λίγο παραπάνω το γκάζι και το πίσω μέρος να γλιστρήσει μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ένα Ford Fiesta.

Ο ιδιοκτήτης της Zonda προφανώς θα το φυσά και δεν θα κρυώνει αλλά όπως μπορούμε να δούμε έπρεπε να δώσει την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο στενό δρόμο. Αλλά όπως είπαμε, κάτι ο ενθουσιασμός, κάτι η αχαλίνωτη δύναμη και δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό…




Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!