ΑΓΩΝΕΣ

Υπερειδική Ράλλυ Ακρόπολις: Όπως τον παλιό καλό καιρό

Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις στο κατάμεστο από κόσμο ΟΑΚΑ, μιας και οι θεατές που έφτασαν σχεδόν τις 65.000 απόλαυσαν ένα πλούσιο θέαμα από τα συνολικά 67 πληρώματα που ξεκίνησαν.

Θριαμβεύτρια της υπερειδικής η Hyundai, μιας και ο Neuville ήταν ο νικητής, ενώ συνολικά τέσσερα αυτοκίνητά της κατέλαβαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Αυτό που πρέπει να ξεχωρίσουμε είναι η επίδοση του Teemu Suninen που με ένα i20 της κατηγορίας Rally2 τερμάτισε δεύτερος μπροστά από τους Dani Sordo και Ott Ranak.

Άξια αναφοράς είναι και η έξοδος του Andreas Mikkelsen, o οποίος 10 δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση και το άλμα του στη γέφυρα δεν μπόρεσε να ελέγξει το Skoda Fabia, είχε μια έξοδο στις τσιμεντένιες μπαριέρες, καταστρέφοντας τον εμπρός αριστερό τροχό του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια δεν ολοκλήρωσε τους δύο γύρους της υπερειδικής Ράλλυ Ακρόπολις: Όπως τον παλιό καλό καιρικής, γεγονός που του επιφέρει ποινή 10 λεπτών, ενώ πλέον κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο της Rally2 για τον οποίο ήταν φαβορί.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!