NEA

Νταλικέρης έχασε την έξοδο και έφερε το χάος [video]

To περιστατικό καταγράφηκε πριν από μερικές μέρες στην Πολωνία και μας υπενθυμίζει πως στον αυτοκινητόδρομο δεν υπάρχουν περιθώρια για παρανομίες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο οδηγός ενός βυτιοφόρου ξεχάστηκε και έχασε την έξοδο στον αυτοκινητόδρομο. Εντελώς ανεύθυνα ακινητοποίησε το βαρύ όχημα στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σκεπτόμενος ενδεχομένως να κάνει όπισθεν για μερικά μέτρα.

Ωστόσο, το φορτηγό που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να επιβραδύνει και πέφτει σφόδρα από πίσω. Ένα τρίτο φορτηγό καταφέρνει να κάνει ένα ελιγμό την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τα τοπικά νέα υπήρξε μόνο ένας τραυματισμός. Ευτυχώς αφού η σύγκρουση του δεύτερου φορτηγού είναι εξαιρετικά σφοδρή.

Το συμπέρασμα είναι πως στον αυτοκινητόδρομο δεν υπάρχουν περιθώρια για κανενός είδους ανοησία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!