ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

10 Χρόνια λειτουργίας γιόρτασε στη ΔΕΘ η NRG

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρονών  λειτουργίας της nrg, η εταιρεία επέλεξε να πραγματοποιήσει μια σειρά από δράσεις και ενέργειες στην πόλη της Θεσσαλονίκης με επίκεντρο τον καταναλωτή.

Από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου και σε τρία σημεία της πόλης – Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους και κατάστημα nrg – η εταιρεία ήρθε σε επαφή με τους καταναλωτές, παρουσίασε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι και τους έδωσε την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Save Your nrg, ένα διαδραστικό παιχνίδι βασισμένο στην εξοικονόμηση ενέργειας με πλούσια καθημερινά δώρα.

Η παρουσία της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα ξεκίνησε με ένα ξεχωριστό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας έναν Ολόκληρο Κόσμο Ενέργειας μέσα από την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού.

Σε έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, παρουσιάστηκαν όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει η nrg για την ενέργεια στο σπίτι: Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο, λύσεις Ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, Φωτοβολταϊκά για τη στέγη, και φυσικά λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και συμβουλές για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσα στο σπίτι, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό. Τις 9 ημέρες της έκθεσης, χιλιάδες καταναλωτές επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας, συνομίλησαν με εκπροσώπους της εταιρείας και έλαβαν μέρος στο Save Your nrg.

Το περίπτερο της nrg δημιουργήθηκε με σεβασμό προς το περιβάλλον, καθώς έχει δυνατότητες επαναχρησιμοποίησης σε μελλοντικές δραστηριότητες της εταιρείας στη φιλοσοφία του zero-waste. Επιπλέον, είναι άξιο αναφοράς πως η εταιρεία απέσπασε τιμητική διάκριση από την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για το περίπτερό της, αναγνωρίζοντάς το ως ένα από τα 10 καλύτερα της φετινής ΔΕΘ.   

Παράλληλα, τα δύο σαββατοκύριακα της περιόδου της ΔΕΘ, η nrg βρέθηκε στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου πραγματοποίησε μια σειρά από happenings και έδωσε την ευκαιρία στους περαστικούς να ενημερωθούν για τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από το παιχνίδι Save Your nrg.

Τέλος, οι δράσεις της εταιρείας κορυφώθηκαν με ένα πάρτι στο κατάστημα της nrg στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Οι επισκέπτες του καταστήματος, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κληρώσεις και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, να διαδράσουν μέσα από οπτικοακουστικό υλικό του καταστήματος και φυσικά να λάβουν και εκείνοι μέρος στο Save Your nrg.

Το Save Your nrg αποτελεί ένα πρωτότυπο, διαδραστικό παιχνίδι με ερωτήσεις βασισμένες στην εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι. Όλοι οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού μπήκαν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν 1.000€ μετρητά καθημερινά, με την εταιρεία να προσφέρει συνολικά 10.000€ για τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Μέσω του Save Your nrg, περισσότεροι από 3.500 καταναλωτές έμαθαν τρόπους για την βελτιστοποίηση της ενεργειακής τους απόδοσης στο σπίτι και 10 υπερτυχεροί κέρδισαν από 1.000€ μετρητά. 

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!