NEA

Ferrari F355: Πήρε φωτιά λίγο πριν την αγοράσει [vid]

Ιδιαίτερα άτυχος ήταν ένας Αμερικάνος που ταξίδεψε μέχρι την Μασσαλία για να αγοράσει μία Ferrari F355. Ακόμη πιο άτυχος ήταν αυτός που την πουλούσε.

H F355 ήταν ο προκάτοχος της 360 Modena και κατασκευάστηκε την περίοδο 1994-99. Ως κεντρομήχανη είχε έναν V8 των 3,5 λίτρων που απέδιδε 380 ίππους. Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είχε έτος παραγωγής το 1994, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε πολλά έξτρα, όπως τα πανάλαφρα καθίσματα από ανθρακόνημα.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε η δοκιμαστική βόλτα πηγαίνει αρκετά καλά, με τον αγοραστή να δηλώνει ότι ήταν ένα όνειρο για αυτόν να βρεθεί με μία 355 στους δρόμους της Γαλλίας.

Λίγα λεπτά μετά όμως η κουλ βόλτα μετατρέπεται σε εφιάλτη με το πίσω μέρος της Ferrari να έχει λαμπαδιάσει, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ένδειξη για το πως έγινε. Το πιθανότερο είναι να ευθύνεται μια διαρροή βενζίνης.

Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να καταστραφεί εντελώς η F355, με την πυροσβεστική να μην προλαβαίνει να κάνει τίποτα άλλο από το να σβήσει και τις τελευταίες αναλαμπές της φωτιάς.

Οι φωτιές στα supercars δεν είναι κάτι σπάνιο, κυρίως από τον χώρο του κινητήρα, και με συνήθως καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς τα υλικά κατασκευής του αμαξώματος είναι κατά βάση συνθετικά που δυσκολεύουν το σβήσιμο της φωτιάς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!