NEA

Ford Mustang Mach-E AWD: Κλείστε εύκολα και γρήγορα online το δικό σας test drive

Νέα, ακόμα πιο premium και λαμπερή παρουσία της Ford και της νέας Mustang Mach-E στο αναβαθμισμένο stage της εταιρείας στο Golden Hall – Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford στο stage της εταιρείας στο Golden Hall είναι έτοιμο να σας ενημερώσει και να λύσει κάθε σας απορία για την ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της.

Ανατρέποντας τα δεδομένα στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας, η νέα Ford Mustang Mach-E είναι αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή. Τόσο για την ίδια τη Ford, όσο και για σύνολο της σύγχρονης αυτοκινητικής σκηνής.

Τώρα, τον ξεχωριστό αυτό χαρακτήρα της νέας Mustang Mach-E μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να τον απολαύσετε «ζωντανά» πίσω από το τιμόνι της, ακόμα περισσότεροι. Πώς; Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ford Motor Ελλάς σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζητήσετε το δικό σας, επιτόπιο test drive με τη νέα Mustang Mach-E στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall που βρίσκεται στο Μαρούσι. Και όλα αυτά, γρήγορα και εύκολα, με μερικά μόλις «κλικ» μέσα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

Για να ζητήσετε ένα test drive, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα: https://www.ford.gr/request-a-test-drive

Μετά την καταχώρηση του σχετικού online αιτήματός σας, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να προγραμματίσετε την ακριβή ημέρα και ώρα για το test drive της νέας Mustang Mach-E στο Golden Hall.

Ακόμα πιο δυναμική παρουσία για τη νέα Mustang MachE στο αναβαθμισμένο stage της Ford στο Golden Hall

Εκτός από την πραγματοποίηση ενός test drive, όσοι βρεθείτε στο Golden Hall έχετε τώρα τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε «από πρώτο χέρι» για τις δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της ηλεκτρικής Mustang Mach-E επισκεπτόμενοι το νέο, αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο premium εμφάνιση stage της εταιρείας που βρίσκεται στο γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Την ίδια στιγμή και με ακόμα πιο δυναμική και πλούσια οπτική παρουσία στο νέο αυτό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford που βρίσκεται εκεί είναι έτοιμο να σας ενημερώσει πλήρως, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά και να λύσει κάθε απορία σας για την ηλεκτροκίνηση, τη φόρτιση της Mustang Mach-E και τις προηγμένες τεχνολογίες και δυνατότητές της.

Ωράριο λειτουργίας

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο stage της Ford στο Golden Hall, που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E AWD, τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  • Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00
  • Σάββατο: 11:00 – 19:00

Διαθέσιμες εκδόσεις της νέας Mustang MachE στην Ελλάδα

H νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στη χώρα μας στις παρακάτω εκδόσεις:

  • RWD 75kWh 269PS
  • RWD 98kWh 294 PS
  • AWD 75kWh 269PS
  • AWD 98kWh 351PS
  • GT 98kWh 487PS

Μάθετε περισσότερα για τη Mustang Mach-E εδώ: https://www.ford.gr/cars/mustang-mach-e

Κλείστε ένα test-drive με τη Mustang Mach-E εδώ: https://www.ford.gr/request-a-test-drive

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!