NEAPINED

Η νέα Lamborghini Urus S έχει κάτι σατανικό

Μετά την Perfomante η ιταλική φίρμα προχωρά στην παρουσίαση και της βασικής Urus που ξεχωρίζει με το πρόσθετο S και τα… σατανικά της 666 άλογα!

Πρακτικά η Urus S είναι η ανανεωμένη εκδοχή του ιταλικού SUV που έχει αποδειχθεί ως φλέβα χρυσού για την Lamborghini ξεπερνώντας τις 20.000 πωλήσεις. Εξωτερικά οι αλλαγές εντοπίζονται σε μικρές αλλαγές στην μάσκα και τους προβολείς.

Πλέον, υπάρχουν νέα χρώματα και περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στο εσωτερικό. Υπάρχουν και αρκετά άλλα νέα στοιχεία, όπως η κάρμπον οροφή που προσφέρεται και άβαφτη ή οι νέοι τροχοί 22 ή 23 ιντσών σε ματ βαφή τιτάνιου.

Κάτω από το καπό της Urus S υπάρχει ο twin-turbo V8 των 4 λίτρων με ισχύ στους 666 ίππους και ροπή 850 Nm. Σε σχέση με το προ-facelift μοντέλο υπάρχει μία αύξηση 16 ίππων. Συγκριτικά με την Performante η ισχύς μπορεί να είναι ίδια με της Urus S αλλά η σχεδίαση είναι λιγότερο… αεροδυναμική και πιο ήπια.

Πάντως, οι επιδόσεις από την Perfomante δεν διαφέρουν και πολύ με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 3,5 δευτερόλεπτα και τα 0-200 χλμ./ώρα σε 12,5 δλ. Όσο για την τελική αυτή αγγίζει τα 305 χλμ/ώρα. Εντυπωσιακό, για ένα αυτοκίνητο που κατατάσσεται στα SUV, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!