NEA

Mazda: Το ολοκαίνουργιο CX-60 έφτασε στην Ελλάδα

Τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα και τις επόμενες μέρες θα αφιχθούν στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Mazda.

Το νέο Mazda CX-60 ανταποκρίνεται απόλυτα στο γενικότερο μήνυμα της μάρκας, που δηλώνει απλά ότι είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία (crafted in Japan). Το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί στο κοινό, αλλά οι stakeholders είναι βέβαιοι για την επιτυχία του, καθώς και για την αγάπη που θα λάβει από τους καταναλωτές.

Η τιμή του Mazda CX-60 στην Ελλάδα

Το Mazda CX-60 έρχεται να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες του κοινού με προτίμηση στα SUV, συνδυάζοντας την άψογη περιβαλλοντική απόδοση με την οδική ικανοποίηση που ενσωματώνεται σε κάθε Mazda.

Παρουσιάζοντας το πρώτο plug-in hybrid powertrain της εταιρείας, το νέο εμβληματικό μοντέλο, Mazda CX-60 PHEV, αντιπροσωπεύει όλα όσα εμπεριέχει το DNA της ιαπωνικής μάρκας τα τελευταία 100 χρόνια. Από την εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση, ενσωματώνοντας την υψηλή Ιαπωνική δεξιοτεχνία, μέχρι τις τελευταίες καινοτομίες με ανθρωποκεντρικής προσέγγισης τεχνολογίες και κορυφαίους στον κόσμο κινητήρες.

Πολλές νέες τεχνολογίες κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Mazda CX-60:

  • See-Through View: Ένα επόμενης γενιάς 360 μοιρών monitor με εκτεταμένο οπτικό πεδίο σε χαμηλές ταχύτητες
  • Hill Descent Control (HDC): Βοηθάει στην ασφαλή κατάβαση σε απότομες πλαγιές σε ολισθηρό ή ανώμαλο δρόμο
  • Cruise Control (i-ACC) : Ενσωματώσει όρια ταχύτητας από το Traffic Sign Recognition
  • Vehicle Exit Warning (BSM): Προειδοποιεί για χρήστες του δρόμου που πλησιάζουν προς τα πίσω

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!