NEAPINED

To επόμενο Renault Scenic θα είναι SUV

Το Renault Scenic Vision που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι είναι ένα πρωτότυπο που μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα είναι το νέο μοντέλο.

Το πρωτότυπο της Έκθεσης διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 218 ίππων, μία μπαταρία των 40 kWh και μία κυψέλη υδρογόνου των 15 kW. Πρόκειται για ένα καινοφανές σύστημα συνδυασμού ηλεκτροκίνησης και υδρογόνου, και προς το παρόν είναι σε φάση δοκιμών για το αν είναι εύκολο να φτάσει στην παραγωγή.

Πάντως σύμφωνα με την εταιρία, όταν θα φτάσει στους αγοραστές, ένα τέτοιο σύστημα κίνησης θα μπορούσε να έχει αυτονομία έως και 800 χιλιόμετρα.

Το πρωτότυπο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με πολλές καινοτόμες ιδέες, από τις οποίες προφανώς λίγες θα περάσουν στην παραγωγή. Τουλάχιστον παίρνουμε μία πρώτη ιδέα για το πως θα είναι η μετάβαση του Scenic από τα πολυμορφικά στην σύγχρονη μόδα των SUV.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες το Scenic, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ονόματα της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας και Αυτοκίνητο της Χρονιάς του 1997, θα αφήσει πίσω του το πολυμορφικό παρελθόν του και θα επανέλθει ως SUV.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!