NEAPINED

To Skoda Enyaq RS iV είναι ένα οικογενειακό ηλεκτρικό με 300 άλογα

Πρόκειται για το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο με την ένδειξη RS μετά το Coupe RS iV, το οποίο και αυτό έχει ισχύ 300 ίππων.

Η Skoda επεκτείνει την ηλεκτρική της γκάμα στο άνω άκρο, παρουσιάζοντας το Enyaq RS iV. Ουσιαστικά μιλάμε για την πιο οικογενειακή έκδοση του Enyaq η οποία πέρα από τους χώρους και την πρακτικότητα προσφέρει και εξαιρετικές επιδόσεις.

Η εμφάνιση έχει γίνει σαφώς πιο σπορτίφ με τροχούς 20 και 21 ιντσών ενώ και η ανάρτηση έχει πιο σφιχτή ρύθμιση. Αντίστοιχες είναι και οι αναβαθμίσεις στο σαλόνι, με δέρμα αλκαντάρα παντού, σπορ καθίσματα και τιμόνι και πολλά ακόμα.

Σχετικά με τις επιδόσεις τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 6,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα (είναι αυξημένη κατά 20 χλμ./ώρα σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του Enyaq).

Η αυτονομία ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα χάρη στην μπαταρία των 82 kWh. Η ταχυφόρτιση 125 kW μπορεί να φορτίσει το 80% της μπαταρίας το πολύ σε 36 λεπτά. Όσο για την τιμή πώλησης αναμένεται να κυμαίνεται περίπου στις 66.500 ευρώ που κοστίζει η Coupe έκδοση RS στη χώρα μας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!