NEA

Το Nissan Ariya απέσπασε τη διάκριση «Editor’s Pick»

Το Nissan Ariya τιμήθηκε με τη διάκριση «Editor’s Pick» στα δεύτερα ετήσια βραβεία αυτοκινήτου του περιοδικού Newsweek. Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover Ariya επιλέχθηκε για την συνολικό πακέτο που προσφέρει, την οδηγική του ικανότητα και τη συνολική του εμφάνιση.

Το βραβείο «Editor’s Pick» αποτελεί μια νέα προσθήκη στη φετινή σειρά βραβείων αυτοκινήτων του Newsweek. Προστέθηκε για να δώσει έμφαση σε οχήματα που ξεχωρίζουν και αξίζουν συνολικής αναγνώρισης.

«Το 2023 Ariya είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Nissan, με την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας, άνεσης, υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας”, δήλωσε ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nissan στις ΗΠΑ. «Καθώς εργαζόμαστε για το μακροπρόθεσμο όραμά μας Ambition 2030, το Ariya είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, στο ταξίδι μας προς την ηλεκτροκίνηση για όλους».

Οι νικητές των βραβείων αυτοκινήτου του Newsweek, επιλέγονται με βάση τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις εντυπώσεις οδήγησης. Τα βραβεία επικεντρώνονται επίσης στο τι είναι σημαντικό για τους αγοραστές σε κάθε κατηγορία οχημάτων.

Το Nissan Ariya  είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan και προσφέρει απρόσκοπτη και χρηστική τεχνολογία που ενσωματώνει και εξυψώνει τις οδηγικές δυνατότητές του, με χαρακτηριστικά όπως η διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 και  η στάνταρ ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay και Alexa. Ανακαλύψτε περισσότερα για το συναρπαστικό Nissan Ariya στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ariya-2021.html

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!