NEA

Πώς να καταστρέψετε ένα GMC Hummer Pickup EV σε μόλις 14 χλμ.! (+video)

Ωραία! Πλήρωσες περίπου 110.000 ευρώ για να αποκτήσεις το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο GMC Hummer Pickup, πήρες μαζί σου κάμερα για να καταγράψεις τη στιγμή τής παραλαβής του και τους φίλους σου για να τους εντυπωσιάσεις. Μυαλό, «πήρες»;

Κάποιες φορές η επιθυμία για επίδειξη καταντά απόδειξη αβελτηρίας, δεν συμφωνείτε; Αυτό, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο επονομαζόμενος «Mondi» ο οποίος έχει το δικό του κανάλι στο «YouTube» στο οποίο καταγράφει πανάκριβα οχήματα υψηλών επιδόσεων. Αυτή τη φορά ήταν σειρά τού GMC Hummer Pickup EV.

Η πρώτη επαφή μαζί του έμελλε να είναι τραγική ως αποτέλεσμα και παραλίγο και η τελευταία (για το όχημα). Ο «Mondi», πήγε στην αντιπροσωπεία να το παραλάβει το Hummer Pickup στην εξοπλιστική έκδοση «Edition 1», δηλαδή αυτή που ορίστηκε για το λανσάρισμα του μοντέλου η οποία δεν είναι καθόλου φτηνή. Το κόστος της είναι περίπου 110.000 δολάρια, στις ΗΠΑ.

Όπως δηλώνει, ήταν η πρώτη φορά που θα οδηγούσε ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα και μάλιστα τόσο ισχυρό.  Γνωρίζοντας ότι η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς των ηλεκτροκινητήρων του φτάνει 1.020 ίππους και ότι το αυτοκίνητο διαθέτει το πρόγραμμα «Watts to Freedom» που επιτρέπει την εκκίνηση από στάση μέσω συστήματος launch control, θέλησε να μας δείξει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, πήρε τους τρεις φίλους του ως συνεπιβάτες για να τους εντυπωσιάσει και -εν τέλει- να τους τρομάξει. Θέλοντας να τους δείξει τις ικανότητές του, τις ικανότητες του Hummer Pickup και τι μπορεί να κάνει ως οδηγός, αποφάσισε να κινηθεί σε χωματόδρομο για να καταγράψει τις αντιδράσεις τους και να (μας;) διασκεδάσει με τις φωνές τους και την έκπληξή τους.

Ωστόσο, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός -ίσως και η σιγουριά- είχαν ως αποτέλεσμα να μην διακρίνει ο οδηγός κάποιο ανάχωμα που υπήρχε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αυτοκίνητο σε αυτό με μεγάλη ταχύτητα και να καταστρέψει την πίσω δεξιά ανάρτησή του. Κι αυτό μόλις αφού το όχημα είχε διανύσει μόνο 14 χλμ!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!