NEA

Η Einhell συνεργάτης της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, η Einhell θα γίνει νέος συνεργάτης της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team και θα την υποστηρίξει ως ο ειδικός στα εργαλεία «Official Tool Expert» στην κορυφαία βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τη συνάντηση δύο ισχυρών διεθνών εμπορικών σημάτων που αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής υπερσύγχρονων εργαλείων μπαταρίας και εξοπλισμού κήπου, η Einhell Germany AG σφυρηλατεί μια κληρονομιά επιτυχίας και συγκεντρώνει δύο μάρκες συνώνυμες με την τεχνική υπεροχή. «Η επιτυχία μας προέρχεται κυρίως από το ομαδικό μας πνεύμα, τον δυναμισμό μας και έναν ξεκάθαρο και τολμηρό στόχο στο μυαλό μας. Ως οραματιστές στη βιομηχανία του DIY, σκεφτόμαστε μεγαλόπνοα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία με την Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team είναι το στρατηγικό επόμενο βήμα μας με στόχο να γίνουμε ηγέτης στη διεθνή αγορά και τεχνολογία σε εργαλεία μπαταρίας για το σπίτι και τον κήπο», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Einhell Germany AG, Andreas Kroiss.

Το άθλημα της Formula 1 και η Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team είναι ένα πραγματικό σύμβολο ποιότητας, κορυφαίας απόδοσης, αντοχής, καθώς και τεχνολογικής καινοτομίας. Είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά επίσης τις μπαταρίες και τα εργαλεία της Einhell. Τόσο η Einhell όσο και η Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα και τα πιο έξυπνα και αποδοτικά συστήματα.

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε την πιο επιτυχημένη αγωνιστική ομάδα της Formula 1 των τελευταίων δέκα ετών με τα εργαλεία μπαταρίας μας ως «Official Tool Expert» και επιδεικνύουμε την υπεροχή μας στα εργαλεία μπαταρίας υπό τις πιο ακραίες συνθήκες. Τοποθετώντας τα εργαλεία και τον εξοπλισμό μας στο διεθνές τοπίο της Formula 1, ακολουθούμε τη διεθνή στρατηγική επέκτασής μας, ανεβάζοντας τη μάρκα Einhell στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η συνεργασία με την Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team είναι επομένως ένα «τέλειο ταίριασμα»», αναφέρει o Andreas Kroiss.

Εκτός από τα κοινά τους χαρακτηριστικά, η Einhell και η Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team μοιράζονται επίσης την ίδια νοοτροπία. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Einhell, η οποία είναι μαζί μας ως «Official Tool Expert». Θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα στον κλάδο τους με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας των μπαταριών τους. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία μπαταρίας και τον εξοπλισμό της Einhell, επωφελούμαστε από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μέγιστη απόδοση», αναφέρει ο Toto Wolff, Team Principal και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, ο οποίος από το 2023 θα εμφανίζεται ως το πρόσωπο της διεθνούς τηλεοπτικής καμπάνιας της Einhell.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Einhell στην οικογένεια συνεργατών μας ως τον «Official Tool Expert» και συγκεντρώνουμε από κοινού τις προσπάθειές μας για τεχνολογική αριστεία. Με τα υπερσύγχρονα προϊόντα τους θα παρέχουν τον καλύτερο εξοπλισμό σε όλη την ομάδα μας και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την Einhell στη διεθνή στρατηγική επέκτασής της», αναφέρει ο Richard Sanders, Εμπορικός Διευθυντής της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Τα εργαλεία μπαταρίας της Einhell θα παρέχουν στο συνεργείο της αγωνιστικής ομάδας ένα νέο επίπεδο ελευθερίας. Η συνεργασία θα είναι επίσης ορατή από τα λογότυπα στις στολές των οδηγών και της ομάδας. Επιπλέον, όταν ξεκινήσει η σεζόν του 2023, το λογότυπο της Einhell θα κοσμεί περήφανα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Η Einhell θα καταστήσει επίσης τη συνεργασία ως κεντρικό στοιχείο της τηλεοπτικής της εκστρατείας το 2023 που σχεδιάζεται να ξεκινήσει σε 19 χώρες.

Σχετικά με την Einhell Germany AG: Η Einhell είναι κορυφαίος κατασκευαστής εργαλείων και εξοπλισμού τεχνολογίας αιχμής για το σπίτι και τον κήπο. Από την έδρα της στο Landau/Isar (Βαυαρία), η διεθνώς επιτυχημένη εταιρεία επεκτείνει συνεχώς την καινοτόμο πλατφόρμα επαναφορτιζόμενων μπαταριών Power X-Change και είναι πλέον ηγέτης της αγοράς στον τομέα των εργαλείων μπαταρίας και του εξοπλισμού κήπου. Για πολλά χρόνια η Einhell έχει θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά την αντοχή, την απόδοση και την ασφάλεια. Οι πελάτες της Einhell εκτιμούν την ελευθερία της ασύρματης λειτουργίας για όλες τις εργασίες DIY , την εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής που αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα Einhell καθώς και την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει η εταιρεία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!