NEA

Ντριφτάρει με 232 χλμ./ώρα οδηγώντας με τα πόδια [video]

Ενώ πολλοί οδηγοί δεν ξέρουν καν τα βασικά της οδήγησης, ένας Πολωνός ντρίφτερ κάνει νέο ρεκόρ δίχως να χρησιμοποιεί τα χέρια του!

Ο Bartosz Ostalowski είναι ένας επαγγελματίας οδηγός που το 2006 είχε ένα ατύχημα με τίμημα τα δύο του χέρια. Ο Πολωνός όμως δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να ντριφτάρει οδηγώντας με τα πόδια έχοντας πολλές διακρίσεις σε πρωταθλήματα και σχετικές διοργανώσεις.

Και πρόσφατα κατάφερε να γίνει διάσημος στο διαδίκτυο κάνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ ντριφτ με 231,66 χλμ./ώρα, το οποίο καταγράφηκε στο βιβλίο Guinness.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Ostalowski να βρίσκεται σε μία BMW 3 που έχει περάσει από βαρύ tuning ώστε ο επτάλιτρος κινητήρας της να αποδίδει 1.0090 άλογα και 1.280 Νm ροπής.

Κατά την επιτάχυνση σε ένα παλιό αεροδρόμιο φτάνει τα 277 χλμ./ώρα και με το πόδι του τραβά χειρόφρενο για να ντριφτάρει με 231,66 χλμ./ώρα για 50 μέτρα και με γωνία 60 μοιρών. Πραγματικά, απίστευτο! Απλά δείτε το βίντεο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!