ΑΓΩΝΕΣ

Αποχωρεί ο Mattia Binotto από την Ferrari

Μετά από μία ακόμα δύσκολη σεζόν και με τα αποτελέσματα να μην έρχονται, ο Mattia Binotto βλέπει την πόρτα της εξόδου ως επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στην Formula 1.

Η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την παραίτηση του Binotto, ο οποίος θα παραμείνει στην θέση του Διευθυντή της Scuderia Ferrari έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Ο Binotto δήλωσε ότι λυπάται πολύ που φεύγει από την ομάδα που αγαπά και στην οποία έζησε 28 ολόκληρα χρόνια. Είπε επίσης ότι αφήνει πίσω του μία δυνατή ομάδα έτοιμη να επιτύχει υψηλότερους στόχους.

Ο CEO της Ferrari ευχαρίστησε τον Binotto για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην Ferrari εδώ και 28 χρόνια, και του ευχήθηκε καλή συνέχεια για το μέλλον.

Ο Binotto δέχθηκε μεγάλη κριτική τα τελευταία χρόνια, και ιδίως για την σεζόν του 2022, όπου η ομάδα φαινόταν ικανή ακόμα και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Η πίεση όμως ήταν μεγάλη, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και έτσι για να αποφορτιστεί το βαρύ κλίμα, οδηγήθηκε στην έξοδο, έχοντας κλείσει σχεδόν 3 δεκαετίες μέσα στην Ferrari. O νέος Διευθυντής της ομάδας θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto