NEAPINED

Τι κοινό έχει μία Lamborghini με ένα Yaris Cross; [video]

Τίποτα απολύτως, εκτός από τη Sterrato και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης μακριά από την άσφαλτο.

Επιτέλους, μετά από ένα σκασμό teaser εικόνες και κλιπάκια, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν και επίσημα την Huracan Sterrato. Η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από μία crossover εκδοχή, αποτελώντας μια απάντηση στη 911 Dakar της Porsche.

Όπως μπορείτε να δείτε το αμάξωμα έχει διάφορα off-road καλούδια, όπως τα πλαστικά στα φτερά που προεξέχουν, τα προβολάκια μπροστά, τις ράγες της οροφής, μία εισαγωγή ψηλά, ποδιές μπροστά και πίσω κ.α. Την διαφορά κάνουν και τα 4,4 εκατοστά της Sterrato που στέκεται ψηλότερα στο έδαφος και βρίσκεται κοντά στις αποστάσεις… ασφαλείας ενός μικρού SUV.

Από εκεί και πέρα οι Ιταλοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας δείξουν το εσωτερικό αφού λογικά δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Αλλαγές δεν υπάρχουν και στον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων που αποδίδει 610 ίππους. Φυσικά, η Sterrato είναι τετρακίνητη με αρκετές βελτιώσεις και ενισχύσεις στην ανάρτηση.

Όσο για τα ελαστικά δεν είναι μόνο χωμάτινα αλλά και runflat, έτσι ώστε σε περίπτωση κλαταρίσματος να μπορεί ο οδηγός να μην μείνει στη μέση του πουθενά και να φτάσει σε ένα βουλκανιζατέρ. Αν βρει παρόμοιο τύπου ελαστικού σε απόσταση 80 χιλιομέτρων και με μάξιμουμ ταχύτητα τα 80 χλμ./ώρα.

Σημειώστε δε πως η εκτός δρόμου Huracan έχει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,4 δευτερόλεπτα με την τελική να βρίσκεται στα 260 χλμ./ώρα για ευνόητους λόγους. Τέλος, να πούμε πως αν δεν δούμε κάτι άλλο από τους Ιταλούς, η Sterrato θα είναι το κύκνειο άσμα της Huracan αφού του χρόνου θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης της που θα είναι plug-in υβριδικός.


Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!