NEA

Nissan: Άμεση διαθεσιμότητα και δέσμευση τιμής

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός Juke ή Qashqai, καθώς προσφέρει τα δημοφιλή crossovers με άμεση διαθεσιμότητα και με δέσμευση τιμής, την στιγμή της παραγγελίας τους.

Η παραπάνω μοναδική ευκαιρία αφορά τόσο τις εκδόσεις DiG-T και  Full Hybrid για το JUKE, όσο και τις εκδόσεις hybrid και e-POWER (την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα) για το QASHQAI.

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς της Nissan στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr/dealer-locate.html.

Εδώ η δοκιμή του Nissan Juke, εδώ του Nissan Qashqai.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!