NEA

Ο Δήμος Πειραιά επιστρέφει τις πινακίδες και τις άδειες διπλώματος και κυκλοφορίας λόγω εορτών

Ο Δήμος Πειραιά  επιστρέφει τις πινακίδες δημοτών και πολιτών που έχουν αφαιρεθεί από τα οχήματα έως και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, καθώς  και τις άδειες διπλώματος και κυκλοφορίας, λόγω της εορταστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 23  Δεκεμβρίου 2022 και από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, οι πολίτες θα μπορούν να παραλάβουν τις πινακίδες τους.

Καθώς και τις άδειες διπλώματος και κυκλοφορίας μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Μακράς Στοάς  15, 1ος όροφος) από τις 9:00 έως τις 14:00.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!