NEAPINED

Πώς θα είναι το νέο Peugeot 3008;

Το μοντέλο που ουσιαστικά έφερε την Peugeot στα premium σαλόνια αναμένεται να περάσει στην επόμενη του γενιά μέσα στο νέο έτος.

Το 3008 είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα για τη γαλλική εταιρία αφού αυτό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής της νέας εποχής της μάρκας.

Ήδη οι παπαράτσι έχουν καταγράψει διάφορα πρωτότυπα μοντέλα να δοκιμάζονται στους δρόμους αφού η νέα γενιά του SUV αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο νέο έτος και να κυκλοφορήσει από τις αρχές του 2024.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχείο αλλά η σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθηθεί θα ευθυγραμμίζεται με αυτή που έχουμε δει στο ολοκαίνουργιο 408.

Πάνω σε αυτό βασίστηκαν και οι γραφίστες του kolesa.ru για να μας παρουσιάσουν μία αρκετά πετυχημένη εκδοχή. Το ενδιαφέρον είναι πως θα υπάρχει ένα έντονο κουπέ στιλ με πιο σπορ χαρακτήρα. Στο εσωτερικό θα υπάρχει μια εξελιγμένη εκδοχή του i-cockpit.

Από εκεί και πέρα το νέο 3008 αναμένεται να έχει εξηλεκτρισμένες 48βολτες εκδόσεις βενζινοκινητήρων στη βάση της. Ψηλότερα θα υπάρχουν plug-in υβριδικές εκδοχές που θα έχουν και τετρακίνηση, ενώ θα δούμε και πλήρως ηλεκτρικές. Αβέβαιη είναι η ύπαρξη των εξαιρετικών ντίζελ εκδόσεων, τουλάχιστον στα 1.500 κυβικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!