NEA

Nissan GT-R: O θρύλος ποτέ δεν πεθαίνει

Το ιαπωνικό supercar έχει δημιουργήσει ένα τόσο ισχυρό όνομα που η Nissan δεν μπορεί καν να διανοηθεί να το αφήσει να χαθεί στο βωμό της ηλεκτροκίνησης.

To GT-R μπορεί να μετρά πάνω από μία δεκαετία αλλά ακόμη και σήμερα καταφέρνει να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Και τα καλά νέα για τους petrolheads είναι πως ήδη οι Ιάπωνες έχουν δώσει το πράσινο φως για την επόμενη γενιά, η οποία θα έχει στο DNA της εμποτισμένη κάποιου είδους υβριδική τεχνολογία.

Μέχρι να δούμε τη νέα γενιά, κάπου μέσα στην επόμενη διετία, πιθανότατα με έναν τρίλιτρο V6 με πάνω από 700 υβριδικά άλογα, ο εξπέρ στην επεξεργασία εικόνας Hycade μας παραθέτει την δική του εκδοχή.

Η προσπάθεια αυτού του ανεξάρτητου σχεδιαστή δείχνει αρκετά λογική ως εξέλιξη του τωρινού μοντέλου. Έτσι οι διαστάσεις και οι αναλογίες μεταξύ R35 και R36 παραμένουν παρόμοιες, αν και το εμπρός μέρος είναι διαφορετικό, με νέα και πιο λεπτά φωτιστικά σώματα. Για να δούμε πως θα είναι τελικά ο νέος Godzilla.


Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!