NEA

Πωλείται το Nissan GT-R Black Edition του Vettel

Ο Sebastian Vettel δεν έχει κρύψει ποτέ πως έχει στην ιδιοκτησία του πολλά διάφορα αυτοκίνητα. Τα οποία δεν είναι καθόλου φτηνά.

Ανάμεσα σε αυτά τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 είναι μία Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series και μία Ferrari Enzo. Υπάρχουν και διάφορα άλλα και ίσως για αυτό το λόγο ο Γερμανός να πουλά ένα Nissan GT-R Black Edition που απέκτησε το 2010.

Η εταιρία που έχει αναλάβει την πώληση του αυτοκινήτου ζητά 250.000 ευρώ. Πολλά χρήματα για ένα GT-R δεκαετίας. Ωστόσο, η άψογη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με τον διάσημο κάτοχό του αποτελούν σοβαρά εχέγγυα.

Άλλωστε, μιλάμε για ένα σχεδόν καινούργιο GT-R αφού ο Vettel φαίνεται πως δεν το συμπαθούσε και τόσο. Απλά να πούμε πως στο κοντέρ του έχει γράψει μόλις 150 χιλιόμετρα και σε όλα τα χρόνια της ακινησίας του έχει γίνει όλο το πλήρες πακέτο συντήρησης και σέρβις.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Vettel ξαλαφρώνει συνεχώς τη συλλογή του αφού πριν από δύο χρόνια είχε πωλήσει και πάλι αρκετά από αυτά. Ποιος ξέρει, ίσως να επενδύει και σε κάποια άλλα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!