PINEDΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μόντε Κάρλο: Με το δεξί ο Sebastien Ogier και η Toyota!

Ο άνθρωπος που έχει κυριαρχήσει στο διάσημο ράλι ήταν αυτός που επικράτησε και φέτος φτάνοντας τις 9 συνολικά νίκες στο Μόντε Κάρλο.

Στο πρώτο ράλι της χρονιάς ο Ogier ήταν ο πιο προσεκτικός οδηγός στα παγωμένα και ύπουλα σημεία που δεν τα έβλεπε ήλιος. Στο φετινό Μόντε Κάρλο αυτό που έλειπε ήταν το πολύ χιόνι με τις ειδικές να είναι στεγνές και να έχουν πιάσει πάγο σε σκιερά σημεία.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Toyota του περσινού πρωταθλητή Rovanpera, ενώ ακολούθησε το Hyundai του Thierry Neuville. Και οι δύο είχαν αρκετά λάθη με γλιστρήματα και απώλεια χρόνου.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Evans, ενώ την 10άδα συμπλήρωσαν οι Tanak (αντιμετώπισε προβλήματα στην παρθενική του εμφάνιση με το Ford Puma), Katsuta, Sordo, Lappi, Gryazin και Rossel. O Σερδερίδης τερμάτισε τον αγώνα στην 13η θέση. Την Power Stage πήρε ο Rovanpera.

Επόμενος αγώνας στη Σουηδία (09-12 Φεβρουαρίου), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.




@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!