NEA

Το Range Rover Velar ανανεώθηκε

Η βρετανική εταιρία προχώρησε σε ένα διακριτικό facelift που περιλαμβάνει κάποιες αναβαθμίσεις στους υβριδικούς κινητήρες της γκάμας του Velar.

H γκάμα του Velar περιλαμβάνει την plug-in υβριδική έκδοση P400e, με νέα μεγαλύτερη μπαταρία 19,2 kWh. Αποδίδει 404 ίππους και 640 Nm ροπής. Η P250 με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης έχει 250 ίππους.

Οι P340 και P400 με τον τρίλιτρο βενζινοκινητήρα με mild υβριδικό σύστημα αποδίδουν από 340 και 400 ίππους, αντίστοιχα.

Υπάρχουν επίσης και δύο εκδόσεις με mild hybrid πετρελαιοκινητήρες. Η D200 με τον δίλιτρο των 204 ίππων και η D300 με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο των 300 ίππων.

Εξωτερικά, το Velar έχει μία νέα μάσκα με προβολείς Pixel LED και πολύ μοντέρνα φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος υπάρχει νέος προφυλακτήρας και καινούργια φωτιστικά σώματα LED.

Ο εξοπλισμός ασφάλειας και υποβοήθησης διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα που υπάρχουν και στα άλλα μοντέλα της εταιρίας. Το μίνιμαλ εσωτερικό (απουσιάζουν σχεδόν εντελώς οι φυσικοί διακόπτες) χαρακτηρίζεται από την χρήση νέων και βιώσιμων υλικών.

Το ταμπλό παραμένει σικάτο και με κορυφαίας αισθητικής υλικά, και διαθέτει νέα κυρτή οθόνη 11,4 ιντσών για το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Pivi Pro 7 με αυξημένες δυνατότητες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!