NEAPINED

Η διάδοχος της Lamborghini Aventador στον δρόμο [video]

Η Revuelto, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται η νέα Aventador, βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξης και δοκιμάζεται στους ιταλικούς δρόμους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το πίσω μέρος της Revuelto για την οποία είχαμε γράψει πρόσφατα με αφορμή τα σχετικά σκίτσα που είχαν διαρρεύσει από την κατοχυρωμένη πατέντα. Και βάσει αυτών παρακάτω βλέπετε rendering από το ρωσικό kolesa.

Η Aventador είχε παρουσιαστεί το 2011 και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ως το πιο επιτυχημένο top-model στην ιστορία της εταιρίας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το σύστημα πρόωσης θα είναι plug-in υβριδικό με έναν V12 να συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα μπροστά.

Η συνδυαστική ισχύς θα βρίσκεται τουλάχιστον στους 800 ίππους, ενώ ίσως και να αγγίζει τους 1.000 λόγω της ανταγωνιστικής Ferrari SF90. Αξιοσημείωτο είναι πως ο εμβληματικός V12 θα συνεχίσει να υπάρχει, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ θα διασφαλίζει τόσο τη λειτουργία τετρακίνησης, όσο και την καθαρή ηλεκτρική κίνηση για τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!