NEA

Πως τα πήγε το Suzuki Vitara στο τεστ ταράνδου [video]

To Vitara κατάφερε να περάσει από την απαιτητική δοκιμασία έχοντας πολύ καλή συμπεριφορά και με προβλέψιμες αντιδράσεις.

Οι συνάδελφοι στο ισπανικό km7 εντυπωσιάστηκαν με την ακρίβεια του τιμονιού και τον άψογο έλεγχο του αμαξώματος. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, ακόμα και στις αποτυχημένες προσπάθειες με μεγαλύτερες ταχύτητες, το Vitara κατάφερνε να περνά με απόλυτο έλεγχο και προβλέψιμες αντιδράσεις.

Τα πρώτα περάσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με το Vitara να περνά εύκολα την διαδικασία με 74 χλμ./ώρα. Η καλύτερη προσπάθεια έγινε με ταχύτητα εισόδου 75 χλμ./ώρα, επίδοση ιδιαίτερα εντυπωσιακή για την κατηγορία του και όχι μόνο.

Η δοκιμασία έγινε με ένα ήπια 1.400άρη υβριδικό Vitara των 129 ίππων με ελαστικά Continental EcoContact 5 διάστασης 215/55 R17.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!