NEAPINED

Samsung Galaxy S23 Ultra σε έκδοση BMW M Edition

Αν είστε φανατικός «μπεμβεδάκιας» και «σαμσουνάγκιας» τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας τεντώνονται τα αυτιά ακούγοντας αυτή την είδηση.

Τα καλά νέα είναι πως η Samsung θα συνεργαστεί με την BMW για το Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. Τα κακά νέα δεν είναι μόνο πως θα είναι πανάκριβο, αλλά πως θα περιοριστεί σε μόλις 1.000 μονάδες.

Όσοι τελικά θα καταφέρουν να το αποκτήσουν θα έχουν ένα smartphone με πολλά στοιχεία από την πρώτη Μ3 Ε30. Όταν τίθεται σε λειτουργία το κινητό θα έχει ξεκινά με ένα βίντεο της BMW M, ενώ θα υπάρχει και ειδικό app, το BMW Vantage.

Στην συσκευασία θα υπάρχουν επτά διαφορετικά σήματα, μία σκληρή θήκη με τα νεφρά και τα λογότυπα της μάρκας στο πίσω μέρος, καθώς και ένα κουπόνι για το BMW Driving Center και για δωρεάν εκπαίδευση σε ακραίες καταστάσεις.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 17 Φεβρουαρίου. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κορέα έως τις 13 Φεβρουαρίου μέσω του επίσημου διαδικτυακού εμπορικού κέντρου της SK Telecom, T Direct Shop.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!