NEAPINED

H Toyota ετοιμάζει ένα πολυτελές Century σε SUV

Ένα ιστορικό όνομα στην γκάμα της Toyota, το Century, αλλάζει ρότα και από ένα πολυτελές sedan θα γίνει SUV.

Αν και η Toyota πουλάει το Century στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, το πολυτελές μοντέλο βρίσκεται μόνο στην τρίτη γενιά του.

Ωστόσο, σύντομα θα αντικατασταθεί από ένα πολυτελές SUV στα πρότυπα της Rolls-Royce Cullinan. Και βάσει αυτού του σκεπτικού το kolesa.ru μας δίνει μια προσέγγιση διατηρώντας τα στοιχεία του sedan, όπως η μεγάλη μάσκα και τις ακτινωτές ζάντες.

Οι φήμες λένε ότι το Century SUV θα βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA προσαρμοσμένη από το Highlander / Grand Highlander, σε σχέση με το sedan που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Toyota N από το παλιό Lexus LS. Κάτω από το καπό πιθανότατα θα υπάρχει το υβριδικό σύστημα του Grand Highlander με τους 362 ίππους και φυσικά την εξελιγμένη τετρακίνηση της Toyota.

H έναρξη παραγωγής αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι με την τιμή στην Ιαπωνία να είναι τρεις φορές πάνω από ένα Land Cruiser. Αργότερα πιθανόν να έρθει και στην Ευρώπη, όπου παλαιότερα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό στην έκδοση με τον V12 κινητήρα, ως το τελευταίο μοντέλο της Toyota με τέτοιο κινητήρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!