NEAPINED

Ετοιμάζεται Honda CR-V με πάνω από 800 άλογα [video]

H Honda ετοιμάζει ένα πρότζεκτ που ονομάζεται CR-V Hybrid Racer Project Car και το έχει αναλάβει το αγωνιστικό της τμήμα στις ΗΠΑ.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο ποιος κινητήρας κινεί αυτό το πρωτότυπο και αν βασίζεται στον δίλιτρο υβριδικό κινητήρα του μοντέλου παραγωγής με τους 207 ίππους. Πάντως, η επίσημα ανακοίνωση λέει πως το concept θα αποδίδει πάνω από 811 άλογα, τα οποία είναι περισσότερα ακόμα και από το αγωνιστικό Acura ARX-06 των 680 ίππων που κατέκτησε τον 24ώρο αγώνα της Daytona.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σε τι χρησιμεύει αυτό το πρωτότυπο και αν θα έχει κάποια αγωνιστική χρησιμότητα. Ιδέες προφανώς υπάρχουν από το αγωνιστικό τμήμα της Honda οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο μέχρι να το δούμε σε δράση.

Μέχρι… νεωτέρας, λοιπόν, από τις εικόνες βλέπουμε ένα εντυπωσιακό αεροδυναμικό πακέτο, με μία τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, πλευρικά καλύμματα από carbon και πολλά ακόμα πρόσθετα. Το εσωτερικό είναι καθαρά αγωνιστικό, κάτι που φαίνεται από το αγωνιστικό τιμόνι, και το γυμνό εσωτερικό, κάτι που ίσως να σημαίνει ότι ο κινητήρας έχει τοποθετηθεί στο κέντρο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!