NEA

H Tom’s Racing φουρκίζει την Toyota GR Corolla

Ο Takamoto Katsuta, ο Ιάπωνας οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Gazoo Racing, έχει βάλει το χεράκι ώστε η πιο ισχυρή Corolla όλων των εποχών να δείχνει ακόμη πιο άγρια.

H GR Corolla έχει ήδη μια αρκετά δυναμική εμφάνιση την οποία η ιαπωνική Tom’s Racing κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Το κιτ αυτό χαρακτηρίζεται από μεγάλες, τετράγωνες εισαγωγές αέρα στο στυλ του GR Yaris και μια τεράστια πίσω αεροτομή.

Σε συνδυασμό με ένα νέο διαχύτη και δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης στη θέση των στάνταρ τριών. Το πιο πιθανό είναι πως θα υπάρχουν και αλλαγές στην ανάρτηση. Η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να γίνει τη 1η Μαρτίου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!