NEA

Είναι αυτό το Tesla Model 2;

Φήμες θέλουν την αμερικανική εταιρία να παρουσιάζει μέσα στη χρονιά το βασικό της μοντέλο που στις ΗΠΑ θα κοστίζει 25.000 δολάρια.

Το Tesla Model 2 αναμένεται να γίνει το επόμενο best-seller της μάρκας. Και αυτό επειδή το γεγονός πως θα είναι το φτηνότερο θα δίνει την ευκαιρία κυρίως στην αγορά της Κίνας να αντιμετωπίσει τον συνεχώς εντεινόμενο ανταγωνισμό.

Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται ένα πρωτότυπο με έντονο καμουφλάζ. Σύμφωνα με τον «παπαράτσι» είναι ένα Model 2 σε φάση δοκιμών. Από το καμουφλάρισμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά, πέρα από το ότι θα είναι ένα SUV και ότι το μήκος του θα είναι κοντά στα 4,4 μέτρα.

Ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει, όλα δείχνουν πως είναι καθαρά θέμα χρόνου για να δούμε το μικρότερο Tesla. Αξιοσημείωτο είναι πως στις αρχές Μαρτίου θα γίνει μία συνάντηση των μετόχων της Tesla για την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας και των μελλοντικών μοντέλων και εκδόσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!