NEA

Αυτή η Aston Martin DBX707 θα μπαίνει στις πίστες της F1

Για το επερχόμενο πρωτάθλημα του 2023, η Vantage θα έχει ξανά το ρόλο του Safety Car, ενώ νέο ιατρικό αυτοκίνητο θα είναι μία DBX707.

Και τα δύο αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα στο πράσινο χρώμα της ομάδας της Aston Martin που είναι το ίδιο με αυτό των μονοθεσίων που αγωνίζεται ο δις φορές πρωταθλητής της F1 Fernando Alonso και ο ομόσταβλός του Lance Stroll.

H DBX707 θα έχει πυροσβεστήρες, ιατρικές πρώτες βοήθειες και απινιδωτή. Σε σύγκριση με κανονική έκδοση του μεγάλου SUV της Aston Martin, η έκδοση αυτή θα έχει μπάκετ καθίσματα εγκεκριμένα από την FIA και ζώνες έξι σημείων.

Όσοι βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο θα έχουν άμεση επαφή με τους διοργανωτές, θα μπορούν να ελέγχουν βιομετρικά στοιχεία των οδηγών και θα βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2021, η Aston Martin και η AMG υπέγραψαν μία πολυετή συνεργασία με τη FIA για την προμήθεια των επίσημων αυτοκινήτων ασφάλειας και ιατρικής βοήθειας στη Formula 1.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!