NEA

Toyota Aygo X Undercover με άρωμα μόδας

Στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι (Paris Fashion Week) η Toyota παρουσίασε μια ειδική έκδοση του πιο μικρού μοντέλου της. Του Aygo X.

Για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε με το ιαπωνικό label μόδας Undercover και το ιδρυτή και αρχισχεδιαστή του Jun Takahashi και το Aygo X Undercover που προέκυψε θα κατασκευαστεί σε μόλις 5.000 μονάδες.

Το συγκεκριμένο Aygo θα ξεχωρίζει από τη διχρωμία του αμαξώματός του σε αποχρώσεις του γκρι, καθώς και από τις κόκκινες λεπτομέρειες στις ζάντες του των 18 ιντσών.

Επίσης στην οροφή, όπως μπορείτε να δείτε και από την αντίστοιχη φωτογραφίες, υπάρχει και το σλόγκαν CHAOS / BALANCE της Undercover.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!