NEAPINED

Σας αρέσει μία Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Coupe;

Αν και η ιταλική φίρμα έχει ανακοινώσει το τέλος των συμβατικών κινητήρων μετά το 2027 και την ηλεκτρική Giulia, αρκετοί πιστεύουν πως υπάρχει ακόμη χρόνος για μία κουπέ έκδοση.

Οι φίλοι της Alfa Romeo πιστεύουν πως η Giulia οφείλει να έχει μία κουπέ έκδοση η οποία θα μπορούσε να σταθεί απευθείας απέναντι σε αντίστοιχα μοντέλα της Mercedes-AMG ή την BMW M4. Αν και κάτι τέτοιο μάλλον δεν υπάρχει στα πλάνα των Ιταλών, κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δεν σταματούν να ελπίζουν.

Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα μας έρχεται από τον εξπέρ στην επεξεργασία εικόνας με το ψευδώνυμο sugardesign_1, ο οποίος ανάρτησε κάποια σχετικά σχέδια στον λογαριασμό του στο Instagram. Τα οποίας μας δείχνουν ένα ιδιαίτερα όμορφο και δυναμικό κουπέ.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως στην Alfa Romeo διανύουν μία περίοδο αναγέννησης με την Tonale να ενισχύει τα έσοδα της μάρκας και στα σκαριά να βρίσκεται το μικρότερο και επερχόμενο Brennero. Θα δούμε και κάποια άλλα μελλοντικά μοντέλα μέχρι να φτάσει η ώρα της ηλεκτρικής Giulia και της Quadrifoglio με τους 1.000 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!