NEA

Τι άποψη έχετε για ένα Peugeot 508 Coupe;

Μέχρι σήμερα το Peugeot 508 έχει παρουσιαστεί σε διάφορες οικογενειακά αμαξώματα, αλλά ποτέ ως κουπέ.

Η νέα γενιά του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρία και δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όμορφη, με σπορ αναλογίες. Κάτι που κάνει αρκετούς να προσδοκούν ότι η εταιρία θα προχωρήσει σε αυτή την γενιά στην κατασκευή μιας κουπέ έκδοσης.

Προς το παρόν οι Γάλλοι δεν φαίνεται να έχουν τέτοια πρόθεση. Και κάπου εδώ αναλαμβάνει ο γνωστός ανεξάρτητος σχεδιαστής με το όνομα X-Tomi Design να μας δείξει πως θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο μοντέλο μετατρέποντας το σεντάν σε ένα κουπέ που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη ΒΜW 4.

H ιδέα μοιάζει αρκετά ελκυστική και οι προδιαγραφές φαίνεται ότι υπάρχουν, ιδίως αν συνδυαστούν με την κορυφαία έκδοση PSE. Η Peugeot όμως φαίνεται να έχει στραμμένη αλλού την προσοχή της, κυρίως στα coupe SUV. Όμως αυτό το 508 που βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα ψηφιακά σχέδια είναι αρκετά ελκυστικό και ας ελπίσουμε ότι θα κάνει τη γαλλική εταιρία να το ξανασκεφτεί.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!