NEA

Στο τιμόνι της Ferrari Purosangue [video]

Στο βίντεο βλέπουμε τον οδηγό να συνεχίζει απτόητος μέχρι τα 250 χλμ./ώρα τα οποία τα φθάνει σε 15 περίπου δευτερόλεπτα.

Τελευταία βλέπουμε αρκετά βίντεο που μας δείχνουν διάφορες καταστάσεις από την Purosangue, η οποία προβλέπεται να διαγράφει μεγάλη επιτυχία. Το ιταλικό SUV που παρά το μέγεθός του μπορεί να αγγίξει τα 309 χλμ./ώρα.

Στο βίντεο θα δούμε πως ο συνάδελφος από το περιοδικό Motorsport Magazine επιλέγει τη λειτουργία launch control ώστε η Purosangue να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα. Πέρα από τον τρόπο που επιταχύνει η Purosangue βάλτε και ήχο ώστε να ακούσετε τον συγκλονιστικό ήχο του V12.

Η Purosangue μπορεί να είναι ένα τετραθέσιο SUV, με «οικογενειακή» πρακτικότητα. Παρά ταύτα δεν αποτάσσεται τα καθαρόαιμα γονίδια μίας Ferrari προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις που μπορούν να επισκιάσουν ακόμη και την Lamborghini Urus.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!