NEAΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

BMW Panoramic Vision: To head-up-display του μέλλοντος [video]

Στόχος είναι να μετατραπεί το παρμπρίζ σε «επιφάνεια προβολής», επιτρέποντας στον οδηγό να κρατά τα χέρια του στο τιμόνι και τα μάτια του στο δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Το BMW Panoramic Vision θα εφαρμοστεί στο πρώτο από τα επερχόμενα μοντέλα Neue Klasse παράλληλα με την τελευταία εξέλιξη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας BMW iDrive.

Οι πιο σημαντικές πληροφορίες, όπως η ταχύτητα, ο χρόνος και τα media θα είναι πάντα ορατές χάρη στην «υψηλότερη ένταση φωτός και αντίθεση σε μια περιοχή με σκούρα επίστρωση στο κάτω άκρο του το παρμπρίζ».

Πάνω από αυτό, το εκτεταμένο head-up display θα μπορεί να αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον σε στυλ επαυξημένης πραγματικότητας για τον οδηγό και όλους τους επιβάτες.

Η εταιρεία είπε ότι το BMW Panoramic Vision θα συνοδεύεται από «περισσότερα νέα στοιχεία ελέγχου και πληροφοριών» στα μοντέλα Neue Klass από το 2025. Μία πρώτη γεύση αναμένεται να πάρουμε στην έκθεση του Μονάχου τον Σεπτέμβριο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!