NEA

Του έβαλε τροχούς από κάρο και το γύρισε ανάποδα [video]

Ώρες-ώρες είναι να απορείς με το τι κατεβάζει ο νους ενός youtuber για να βγάλει το μεροκάματό του μέσα από τα εκατομμύρια views των ανδραγαθημάτων του.

Μετά από ότι έκανε ο WhistlinDiesel στην άμοιρη Ferrari δεν έχουμε καμία όρεξη να του δώσουμε κανένα κλικ. Αλλά δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει τον τρόπο του για να προκαλεί. Αυτή τη φορά με ένα Tesla που του έβγαλε τις ρόδες και του έβαλε κάτι τεράστιες με διάμετρο περίπου στα τρία μέτρα.

Αυτό που πρέπει να δει κανείς είναι πως οι τροχοί είναι τόσο μεγάλοι όσο αναλογικά σε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι που μπορεί να κινηθεί και ανάποδα. Πέρα από το αστείο της υπόθεσης υπάρχει και κάτι το αξιοσημείωτο.

Πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα ηλεκτρικό. Αλλιώς, στην περίπτωση ενός συμβατικού αυτοκινήτου μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν με τα καύσιμα και τα λάδια; Μη λέμε και πολλά όμως επειδή ο youtuber μπορεί να μας… ακούσει και δεν το έχει σε λίγο να το δοκιμάσει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!