NEAPINED

Πότε θα κυκλοφορήσει το Dacia Bigster;

Σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα το μεγαλύτερο μοντέλο της ρουμανικής μάρκας δε θα είναι το Duster αλλά το Bigster.

H Dacia είναι η μάρκα με τον μεγαλύτερο δείκτη ανάπτυξης και αύξησης των πωλήσεων της χάρη στο πιο δυνατό της όπλο, το Duster, αλλά και το αξιόλογο Sandero που δίνει λύνει τα χέρια ακόμη και σε μία οικογένεια.

Οι Ρουμάνοι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζουν και ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο. Αυτό θα είναι το Bigster που θα παρουσιαστεί ένα χρόνο μετά το ριζικά ανανεωμένο Duster. Κάπου δηλαδή το 2025 με μία τιμή που θα βρίσκεται κάπου στα δύο χιλιάρικα πάνω από το Duster.

Το Bigster θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B και το μήκος του αμαξώματος θα φτάνει τα 4,6 μέτρα. Με αυτό το δεδομένο είναι προφανές ότι θα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο αυτοκίνητο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να έχει και επταθέσια διάταξη.

Οι κινητήρες θα προέρχονται από το Duster και το Jogger και θα είναι όλοι τους εφοδιασμένοι με ήπια υβριδική υποβοήθηση. Εννοείται πως η Dacia θα διατηρήσει στις δύσκολες αγορές την πολιτική των λιτών εκδόσεων ώστε οι τιμές να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Άλλωστε, αρκετοί θεωρούν πως μερικά συστήματα υποβοήθησης είναι περισσότερο ενοχλητικά και τα απενεργοποιούν ακόμη και αν τα πληρώνουν.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!