NEA

Η Genesis ετοιμάζει και GV80 Coupe

H Genesis, το premium σήμα της Hyundai, παρουσίασε στις ΗΠΑ το πρωτότυπο GV80 Coupe διευρύνοντας την γκάμα ενός ενδιαφέροντος μοντέλου.

Όπως λέει και η ονομασία του δεν έχει αμάξωμα αλά κουπέ και δεν δείχνει να διαφέρει και πολύ από το μοντέλο παραγωγής. Σε σχέση με τον GV80, το κλασικό SUV που έχει παρουσιαστεί το 2020, η μάσκα του κουπέ είναι πιο εμφατική, ενώ τη δυναμική εικόνα υποστηρίζουν και οι μεγάλοι αεραγωγοί.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο XSpeedium, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα LED φώτα, τα οποία καταλαμβάνουν σχεδόν ολόκληρο το πίσω μέρος και εκτείνονται και στα πίσω φτερά, ενώ ξεχωριστές φωτεινές λωρίδες υπάρχουν και στα εμπρός φτερά.

Το GV80 διατίθεται στην Ευρώπη με έναν κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και 304 ίππων και με έναν τρίλιτρο diesel με 272 ίππους. Το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι στάνταρ, όπως στάνταρ είναι και η τετρακίνηση. Τα ίδια μηχανικά μέρη θα χρησιμοποιηθούν εκτός απροόπτου και στο GV80 Coupe όταν αυτό φτάσει στην κανονική παραγωγή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!