NEAPINED

Σας αρέσει το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Mini;

Το ηλεκτρικό Mini, που επίσημα θα ονομάζεται Cooper, θα κατασκευάζεται στην Κίνα. Θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις με τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους υβριδικούς κινητήρες.

Παρόλο που η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις αρχές του 2024 η Mini έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες το νέου της ηλεκτρικού μοντέλου. Το οποίο θα είναι και πάλι τρίθυρο με κόμπακτ διαστάσεις -με μήκος στα 3,80 μέτρα- και έχει ένα πιο μινιμάλ στυλ σε σχέση με ότι γνωρίζουμε.

Χωρίς διακοσμητικά στο αμάξωμα και χωρίς μαύρες προεκτάσεις στα φτερά. Το κλασικό στυλ του μοντέλου έχει διατηρηθεί, ενώ ταυτόχρονα έχει εκσυγχρονιστεί, ενώ το μεγάλο μεταξόνιο και το αυξημένο πλάτος βοηθούν την εικόνα του να είναι πιο δυναμική.

Την ίδια αισθητική προσέγγιση αναμένεται να ακολουθήσουν και οι σχεδιαστές του εσωτερικού του που μάλλον δεν θα πειράξουν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του, τη μεγάλη, στρογγυλή οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Το ηλεκτρικό Mini, που επίσημα θα ονομάζεται Cooper, θα κατασκευάζεται στην Κίνα, ενώ οι συμβατικές του εκδόσεις, με 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης θα ακολουθούν το ίδιο αισθητικό μοτίβο και θα φτιάχνονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!