NEA

Κάπως έτσι θα είναι το νέο Mini Countryman

Πλησιάζει η ώρα της παρουσίασης του νέου Countryman που θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και χώρους, ενώ θα έχει και ηλεκτρική έκδοση. Δείτε εδώ το νέο Mini.

Από τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα, σχεδιαστικά το νέο Countryman θα διατηρεί το στιλ που το κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο, με κάποιες αλλαγές που θα του δίνουν μια νότα εκσυγχρονισμού.

Σε διαστάσεις θα είναι κατά 13 εκατοστά πιο μακρύ, φθάνοντας συνολικά τα 4,429 μέτρα. Αυξημένο θα είναι και το ύψος κατά 6 εκατοστά, φτάνοντας τα 1,613 μέτρα. Το ταμπλό θα έχει μία νέα διάταξη με δύο οθόνες.

Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τον τρικύλινδρο 1.500άρη και θα φτάνει στα δίλιτρα σύνολα βενζίνης και ντίζελ. Όλα θα έχουν ήπια υβριδική υποβοήθηση. Θα υπάρξει και ηλεκτρική έκδοση που θα βασίζεται στην BMW iX1. Θα έχει μπαταρία 64,7 kWh με αυτονομία που θα φθάνει τα 450 χιλιόμετρα.

Το νέο Countryman θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο. Προς το παρόν έχουμε δει κάποιες scoop φωτογραφίες και teaser στοιχεία. Από αυτά εμπνεύστηκαν οι σχεδιαστές του Kolesa.ru για να μας δώσουν μία πρώτη ψηφιακή σχεδίαση για το πως θα είναι το μοντέλο παραγωγής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!