ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ράλι Κροατίας: Πέρασε μπροστά ο Elfyn Evans – Νίκη για Toyota

O Elfyn Evans επικράτησε στο ράλι της Κροατίας, στο βάθρο οι Ott Tanak και Esapekka Lappi.

Ο Evans κατάφερε να κάνει ένα τριήμερο χωρίς κάποιο λάθος και να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου, βάζοντας πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τον φετινό τίτλο, όντας πλέον στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Evans σε ασφάλτινο αγώνα. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Tanak με το Ford Fiesta WRC, ενώ την τριάδα της κορυφής έκλισε ο Lappi με το Hyundai i20 WRC.

Τους βαθμούς της power stage πήρε ο Neuville που και πάλι έκανε ένα από τα συνήθη λάθη του και έχασε μία χρυσή ευκαιρία να πάει την πρώτη φετινή του νίκη.

Στη 4η και 5η θέση βρέθηκαν οι Rovanpera και Ozier με τα δύο Toyota Yaris WRC, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε στη βαριά σκιά του θανάτου του Graig Breen στις δοκιμές πριν τον αγώνα.

Επόμενος αγώνας στην Πορτογαλία (11-14 Μαΐου), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!