NEA

Ένας φορτηγατζής είχε πραγματικά άγιο [video]

Ένα απίστευτο ατύχημα καταγράφηκε στην Φλόριντα με τον οδηγό του φορτηγού να γλυτώνει από ένα βέβαια θάνατο για μερικά μόλις εκατοστά.

Πριν από μερικές μέρες ο φορτηγατζής εκτελούσε το καθημερινό του δρομολόγιο. Κάποια στιγμή είδε ένα όχημα να είναι σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και για να το αποφύγει πάτησε απότομα φρένο.

Ωστόσο, το φορτίο του φορτηγού ήταν δύο τεράστιες τσιμεντοκολώνες οι οποίες είχαν τόσο μεγάλο βάρος που λόγω της ορμής έσπασαν τις ασφάλειες που τις συγκρατούσαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την βίαιη κίνηση προς τα εμπρός και να διαπεράσουν την καμπίνα δίπλα από τον ώμο του φορτηγατζή.

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από τον αυτοκινητόδρομο Interstate 275 σκηνή δείχνουν τους δύο στύλους να περνούν κατευθείαν από τη μέση της καμπίνας, όμως όσο και αν φαίνεται παράξενο, ο 33χρονος οδηγός απέφυγε τον τραυματισμό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το όχημα που ήταν σταματημένο και ήταν η αιτία που έγινε όλο αυτό το ατύχημα, απλά εξαφανίστηκε αμέσως μετά το συμβάν. Βέβαια, μικρή σημασία έχει αυτό για τον φορτηγατζή που είδε το χάρο με τα μάτια του δίχως να τραυματιστεί σοβαρά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!