NEA

Το Waze μπαίνει σε όλα τα σύγχρονα Volvo

Η δημοφιλής εφαρμογή Waze διατίθεται πλέον σε όλα τα μοντέλα Volvo παγκοσμίως με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

Η εγκατεστημένη εφαρμογή Waze προβάλλεται απρόσκοπτα στο σύστημα infotainment και χρησιμοποιεί τη κεντρική οθόνη στο περιβάλλον χρήστη της, κάνοντας την πλοήγηση πιο άνετη, με μεγαλύτερη και πιο ευκρινή περιοχή οθόνης στο ύψος του βλέμματος.

Για την πρόσβαση στα καλύτερα στοιχεία της εφαρμογής Waze, όπως η χάραξη διαδρομής σε πραγματικό χρόνο, η πλοήγηση και οι ειδοποιήσεις, αρκεί απλώς η εγκατάστασή της, μετά το download από το Google Play Store. Ανεξάρτητα από το ποιος οδηγεί το αυτοκίνητο και από το ποια συσκευή χρησιμοποιεί, για την πλοήγηση μέσω του Waze αρκεί ένα απλό άγγιγμα.

Η in-car εφαρμογή Waze βοηθά στην αποφυγή της απόσπασης προσοχής που προκαλεί το τηλέφωνο, συμβάλλοντας στο να γίνουν πιο εύκολες οι καθημερινές διαδρομές, ενώ προσφέρει πάντοτε την εξαιρετική λειτουργικότητα που αναμένετε από την εφαρμογή Waze του τηλεφώνου σας.

«Συνεχίζουμε την επέκταση των in-car εφαρμογών που προσφέρουμε, παρέχοντας περισσότερες επιλογές και οφέλη στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να εξατομικεύουν το αυτοκίνητο τους», λέει ο Erik Severinson (Έρικ Σεβέρινσον), Επικεφαλής Νέων Προγραμμάτων και Στρατηγικής Λειτουργιών. «Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία στα αυτοκίνητα Volvo, μέσω της εσωτερικής ανάπτυξης λογισμικού και των εν εξελίξει συνεργασιών με εταιρείες τεχνολογίας όπως οι Google και Waze».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Volvo Cars, καθώς οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της ανά τον κόσμο μπορούν πλέον μέσω του συστήματος infotainment του οχήματος να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα στοιχεία της πλοήγησης Waze σε πραγματικό χρόνο, της δρομολόγησης και των ειδοποιήσεων για την κυκλοφορία», δήλωσε ο Aron Di Castro (Άρον Ντι Κάστρο), Διευθυντής Marketing και Συνεργασιών στη Waze. «Με την πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, τη δρομολόγηση και τις ειδοποιήσεις του Waze να προβάλλονται απρόσκοπτα στο αυτοκίνητο, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο όχημα, απολαμβάνετε μία απλοποιημένη και απερίσπαστη οδηγική εμπειρία».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!