NEA

Άλλαξαν λάδια σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα περνούν από σέρβις αλλά τα μόνα υγρά που πληρώνονται είναι συνήθως το συμπλήρωμα για το ψυκτικό της μπαταρίας. Και αν χρειαστεί…

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου ένας οδηγός πήγε τον περασμένο μήνα τη Mercedes-Benz EQA 250 που του ανήκει σε μία αντιπροσωπεία για το τυπικό σέρβις.

Αφού έγινε η προγραμματισμένη συντήρηση ο οδηγός πήγε στο ταμείο για να πληρώσει. Έκπληκτος ανακάλυψε ότι χρεώθηκε περίπου 450 ευρώ για αλλαγή λαδιού κινητήρα και φίλτρου, μεταξύ άλλων συνήθων ελέγχων.

Ο ιδιοκτήτης της ηλεκτρικής Mercedes δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok όπου έδειξε το τιμολόγιο που περιελάμβανε ξεκάθαρα μια λειτουργία που περιγράφεται ως «εργασία αλλαγής λαδιού κινητήρα και φίλτρου».

Προφανώς, τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα δεν χρειάζεται να αλλάξουν λάδι κινητήρα ή φίλτρο λαδιού επειδή δεν διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η αντιπροσωπεία το χαρακτήρισε ως «αθώο λάθος» το οποίο αποδόθηκε σε υπάλληλο που πρόσθεσε λάθος κωδικούς εργασίας.

@matty_johns2 #mercedes #mercedesbenz #electriccar #victoria #australia #cars #automotive #carservice #servicecentre #eqa #ripped #electricmerc #eqa250 #eletricmotor ♬ original sound – user5130993662929

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!