NEA

Ποιο ηλεκτρικό της Hyundai ακούγεται σαν Mustang; [video]

Πολύ σύντομα οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν και επίσημα το ισχυρότερο μοντέλο που έχουν κατασκευάσει ποτέ και που θα αποδίδει περίπου 600 άλογα!

Για αυτό το λόγο η Hyundai θέλει και έχει το χρόνο να παρουσιάσει ένα πιο σκληροπυρηνικό ηλεκτρικό σε σχέση με το Kia EV6 GT. Άλλωστε, η εταιρία συμμετέχει στα ράλι και στο WRC και σίγουρα θέλει και το ηλεκτρικό της N να βγάζει μία τέτοια αύρα.

Η Hyundai ετοιμάζει την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ του Goodwood τον Ιούλιο. Με ιπποδύναμη κοντά στα 600 άλογα, τετρακίνηση και σπορ στήσιμο θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ηλεκτρικά της αγοράς.

Μέχρι τώρα έχουμε δει διάφορα βίντεο για τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Ioniq 5 N. Τώρα, έφτασε η ώρα και να το ακούσουμε και συγκεκριμένα το τεχνητό σύστημα αναπαραγωγής ήχου που προσομοιώνει εκείνον ενός V8.

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε ένα Ioniq 5 N να κόβει βόλτες στην Σεούλ και να κάνει γρήγορους γύρους στην πίστα δοκιμών της εταιρίας στην Κορέα. Πέρα από τον εντυπωσιακό ήχο, ταυτόχρονα, παρατηρούμε και ένα σύστημα που προσπαθεί να προσομοιώσει ένα μικρό τίναγμα, την αλλαγή σχέσεων, σαν να πρόκειται για κανονικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Προφανώς, παρόλο που τα ηλεκτρικά δεν εκπέμπουν θόρυβο, παρόλο που τους λείπει ψυχή, υπάρχουν εταιρίες όπως η Hyundai που θέλουν να διατηρήσουν μέρος από την μαγεία των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Ιδίως στα σπορ ηλεκτρικά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!