NEA

Στον Lewis Hamilton αρέσουν τα IndyCar

Παρόλο που ο Hamilton δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει τη F1, φαίνεται ότι δεν θα τον πείραζε επίσης να μπει οδηγός σε ένα IndyCar για μερικούς γύρους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο GP του Μαϊάμι, ο Χάμιλτον εξέφρασε την περιέργειά του για το IndyCar. “Δεν είναι όνειρο για μένα να πάω και να αγωνιστώ σε άλλη σειρά, αλλά είμαι θαυμαστής και οπαδός των αγώνων και άλλων σπορ, οπότε πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω”, δήλωσε ο Hamilton

Και συνέχισε λέγοντας: “Μερικές φορές παρακολουθώ τα IndyCar. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα από αυτά τα μονοθέσια κάποια στιγμή. Δεν είμαι οπαδός της μεγάλης οθόνης που έχουν τώρα, αλλά μου αρέσουν τα αυτοκίνητα παλιάς σχολής όπως αυτά που ακούγονται πολύ και είναι πιο δύσκολα”.

Να θυμίσουμε ότι ο Hamilton έχει δοκιμάσει διάφορους τύπους αγωνιστικών οχημάτων, από αυτοκίνητα NASCAR μέχρι μοτοσικλέτες MotoGP.

Εάν ο Hamilton βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου Indy -είτε για μια γρήγορη δοκιμή είτε για έναν αγώνα- θα προστεθεί σε μια μακρά λίστα αστέρων της F1 που θα δοκιμάσουν την κορυφαία σειρά αγώνων της Αμερικής. 

Ο Ayrton Senna δοκίμασε με την Penske το 1992, μαζί με τον Emerson Fittipaldi, ο οποίος συνέχισε να αγωνίζεται για την εταιρεία και να κερδίζει ακόμη και το Indy 500. Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα περιλαμβάνουν τους Mario Andretti, Nigel Mansell, Nelson Piquet, Jacques Villeneuve και Fernando Alonso.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!