NEA

Ραντάρ έπιασε 19χρονο με BMW M3 πάνω από την τελική της!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά ένας νεαρός οδηγός είπε να δει πόσα πιάνει η M3 του και συνελήφθη να οδηγεί με 283 χλμ./ώρα!

Υπό κανονικές συνθήκες μία BMW M3 του 2016 με το πακέτο Μ-Driver μπορεί να φτάσει τα 280 χλμ./ώρα. Ωστόσο, ο 19χρονος προφανώς είχε «ξεκλειδώσει» ακόμη περισσότερο την τελική αφαιρώντας τον κόφτη για ακόμη μεγαλύτερη τελική.

Μάλιστα, όταν συνελήφθη από τις αρχές της κομητείας της Ουάσιγκτον να οδηγεί με 283 χλμ./ώρα ήταν τόσο συνεργάσιμος που εκμυστηρεύτηκε στο σερίφη πως λίγο νωρίτερα είχε πιάσει 294 χλμ./ώρα!

Εννοείται πως ο 19χρονος κατέληξε στη φυλακή, αλλά στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση περιμένοντας να εκδικαστεί η περίπτωσή του.

Οι οδηγοί που παραβαίνουν το όριο ταχύτητας των 100 μιλίων/ώρα (160 χλμ./ώρα) στο Όρεγκον τιμωρούνται με πρόστιμο 1.100 δολαρίων και αναστολή άδειας για έξι μήνες.

Πάντως, η BMW του δεν  κατασχέθηκε αφού στην Πολιτεία του Όρεγκον δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη νομοθεσία όταν δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός ή ο οδηγός δεν κάνει την παράβαση υπό την επήρεια ουσιών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!