NEAPINED

H σπέσιαλ Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12 Edition

Προορίζεται για μόλις 40 εκλεκτούς με την προϋπόθεση πως είναι ήδη πελάτες και πως έχουν στην κατοχή τους μία Aventador ανάλογων προδιαγραφών.

Η εταιρία δεν ανακοινώνει την τιμή αλλά λογικά αυτή θα βρίσκεται πολύ πάνω από τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί να μην έχει τον πανίσχυρο V12 αλλά και ο V8 των 4,0 λίτρων με τα 666 άλογα εκπληρώνει τις προσδοκίες.

Συγκεκριμένα, η Essenza έχει κοινά στοιχεία με την Urus Performante με τον αναβαθμισμένο twin-turbo V8 και ειδικά η έκδοση SCV12 έχει αναβαθμιστεί από το τμήμα Ad Personam της Lamborghini.

Το αμάξωμα κάνει… μπαμ με μία εντυπωσιακή διχρωμία με αγωνιστικά νούμερα στις μπροστινές πόρτες. Υπάρχουν ζάντες 23 ιντσών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και δαγκάνες.

Ο διάκοσμος έχει μαύρη αλκαντάρα και πολύ κάρμπον. Ξεχωρίζει μια πλακέτα με το λογότυπο της 60ης επετείου της Lamborghini και μια κενή όπου συμπληρώνεται με το όνομα του ιδιοκτήτη. Αυτά είναι.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!