NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H Mercedes-AMG έχει το δικό της ηλεκτρικό πατίνι!

Το Mercedes-AMG E-Scooter είναι μια ηλεκτρική λύση μικρό-κινητικότητας με αυτονομία έως 40 χιλιόμετρα. Στη Γερμανία κοστίζει 1.400 ευρώ.

Το ηλεκτρικό πατίνι κατασκευάζεται από την ελβετική εταιρεία Micro Mobility Systems AG, αλλά φέρει το σήμα της AMG στο υποπόδιο και το τιμόνι, σε συνδυασμό με το έμβλημα με το αστέρι της Mercedes στο μπροστινό μέρος.

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 500 Watt επιτρέποντας τελική ταχύτητα 20 χλμ./ώρα. Η μπαταρία των 9,6 Ah ή 450 Wh είναι αρκετή για 40 χιλιόμετρα αυτονομίας στη λειτουργία Eco ή 25 χιλιόμετρα στη λειτουργία Sport. Μία πλήρη φόρτιση διαρκεί από 2,1 έως 3,5 ώρες.

Διαθέτει ρυθμιζόμενη μπροστινή και πίσω ανάρτηση, μικρή οθόνη και τηλεσκοπικό τιμόνι. Επίσης, υπάρχουν μπροστινά και πίσω φώτα. Το πιο σημαντικό είναι ότι διπλώνει, ώστε να χωράει στο πορτμπαγκάζ ενός μικρού αυτοκινήτου ή να μεταφέρεται στο χέρι καθώς ζυγίζει μόλις 14,7 κιλά.

Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το smartphone του μέσω Bluetooth χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή και μια ειδική θήκη που του δίνει πρόσβαση στην πλοήγηση, τα δεδομένα οδήγησης και τα χειριστήρια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!